Ungdomslaget SPIREN

Ungdomslaget og ungdomshuset i Håkonshella – Bergen

LEIE PRISER

 

For spørsmål vedr. leie kontakt ;

Ring tlf.;  97952613   Eirik

mail : ul.spiren@gmail.com

FORVALTNINGSINSTRUKS FOR UNGDOMSLAGET SPIRENS EIENDO

1.      Medlemmer kan leie huset til privat formål mot å betale kr. 3000.- etter å ha vært medlem i minimum 2 år. Medlem kan ikke leie huset til denne prisen på vegne av andre personer (unntatt nærmeste familie), lag eller på vegne av velforeninger. Leies ikke ut til arr. der deltakere er under 25 år.

2.      Ved leie ukedager mandag til torsdag betales kr.750.- (Medlemmer)For leie

3.      Privatpersoner kan leie huset til lukkede selskap for kr.5000.- Med lukkede selskap menes at alle deltagere må være invitert, og at det ikke er anledning til å kreve inngangspenger. Leies ikke ut til arr. der deltakere er under 25 år.

4.      Ukedager mandag til torsdag betales kr.1000.- (ikke Medlemmer)

5.      Alle leietakere er ansvarlig for eventuelle skader, og forplikter seg til å overholde de regler for leie av huset som er fastsatt av styret. Den som styret har utpekt til å administrere utleie har fullmakt til å avgjøre søknader om leie.

6.      All utleie av huset skal forgå i henhold til standardkontrakt for leie av ungdomshuset som ansvarlig går igjennom med leietaker og signeres ved overlevering av nøkkel før arrangement.

7.    Regler for utleie oppslagstavle på kjøkken gjennomgås ved utleie.

8.      Branninstruks oppslagstavle kjøkken gjennomgås ved utleie.

9.      Velforeninger i Håkonshellen kan leie huset til møter ukedager mandag til torsdag for Kr.1000.- da rydder de og vasker etter møte.

Annonser

Kommentarer er stengt.

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Ungdomslaget SPIREN" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.